(Detta ingår i en"diet " som används av cancer patienter,men det är inte den dieten som detta inlägg handlar om) Dr Johanna Budwig kom på att när linfröolja och lågfetts-kvarg eller keso vispas ihop så hjälper denna blandning cellen att ta upp syre.Varför, det är det jag vill veta? Och så här har jag förstått saken. När linfröoljan med sitt innehåll av omättade fettsyror vispas ihop med kvargen (sulphurated aminosyrorna)blir dom omättade fettsyrorna vattenlösliga och kan tas upp direkt av kroppen. Transfetter (utav människor härdade fetter,dödade fetter.) förstör den elektriska laddningen i cellen,och cellen börjar att kvävas.Har vi t.ex fått i oss dessa döda fetter och/eller på andra sätt levt ohälsosamt,kan det vara till hjälp att snabbt få in syre till kroppen Omättade fettsyror har ett rikt innehåll av elektroner.Dessa fetter hjäper tydligen till med att syresätta vår kropp. Här är i alla fall receptethttp://www.budwigcenter.com/anti-cancer-diet.php 13-09-19 Vad jag förstår är dagens kvarg inte densamma som på Budwigs tid så keso lär vara bättre. |
Jag är obotligt nyfiken.Bl.a på hur kroppen och hälsa fungerar.Sen är det roligt att blogga.Min ide är att inte riktigt veta vart jag är på väg,jag tar något från det inlägg jag håller på med och undersöker vidare.Jag lär mig själv under tiden.
fredag 22 mars 2013
SYRE TILL CELLEN/Del 5
Etiketter:
SYRE TILL CELLEN
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar